Op 16 september organiseerden wij een eerste inloopavond in de Steenfabriek de Bosscherwaarden, alwaar wij de aanwezigen informeerden over een tweetal locaties voor mogelijk te realiseren zonnevelden.

Sinds deze inloopavond hebben wij alle van de bezoekers opgedane informatie, vragen en suggesties meegenomen in onze planvorming. We hebben bovendien inmiddels met vele bewoners en organisaties gesprekken gevoerd over onze ontwikkelingsplannen in Het Wijkerbroek. Een en ander heeft er onder meer in geresulteerd dat het plangebied uitgebreid is. Meer informatie over onze plannen vindt u op onze ‘Projecten’ pagina op deze website https://www.lcenergy.nl/projecten/zonnepark-wijkerbroek-wijk-bij-duurstede/

Inmiddels is 3 december 2019 door de gemeente Wijk bij Duurstede het beleidskader vastgesteld https://zonneveldenwijkbijduurstede.nl/.

Er volgt nu een procedure waarbij initiatiefnemers, zoals LC Energy, aan de hand van een score-formulier zich met hun plannen kunnen kwalificeren. Wij dienen hiertoe eind januari 2020 bij de gemeente een principeverzoek in https://zonneveldenwijkbijduurstede.nl/nieuws/indienen-principeverzoek-t-m-31-januari-2020/.

Om u nadere toelichting op het plangebied te presenteren, onderbouwd met nu in meer detail opgesteld kaartmateriaal en om u tevens de gelegenheid te bieden ook ten aanzien van de nieuwe situatie uw mening en ideeën te geven, organiseren wij een tweede inloopavond.

Wij nodigen u dan ook hierbij van harte uit daar te komen!

Datum:               donderdag 16 januari 2020

Locatie:              Steenfabriek de Bosscherwaarden,  

                               Lekdijk West 25, 3961 MC Wijk bij Duurstede

                               (volg de borden van de Steenfabriek)

Tijdstip:              tussen 19:00 en 21.00 uur kunt u binnenlopen 

Mocht u al eerder vragen hebben, stuurt u dan een e-mail naar gijs@lcenergy.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aangezien de gemeente nog geen principeverzoek van ons heeft ontvangen, is de gemeente niet vertegenwoordigd tijdens onze inloopavond en heeft de gemeente evenmin een mening of een waardering ten aanzien van onze plannen.

NIEUWSBRIEF

    Laat uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom een project naar keuze.