Maatregelen Coronavirus

Wij blijven in gesprek.

Net als ieder ander voelen we de verantwoordelijkheid om ons te houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM in deze moeilijke periode. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, partners en alle anderen staan voor ons voorop. Daarom hebben we onze manier van werken aangepast voor zolang dat nodig is. Ons kantoor is gesloten en we werken vanuit huis. U kunt ons nog wel bereiken op het normale telefoonnummer en via email.

Onze communicatie met u

Onze projecten gaan zoveel mogelijk verder als gepland. Inspraak van omwonenden en andere belanghebbenden blijft heel belangrijk voor ons. Daarom worden inloopavonden voor omwonenden voorlopig op een andere manier georganiseerd.

Webinar

Via een “webinar” kan iedereen vanachter zijn of haar computer luisteren, kijken en meepraten over de plannen voor een zonnepark in uw omgeving. Een webinar is een digitale bijeenkomst die op een aan u per post of per email te bevestigen datum en tijdstip plaatsvindt.

Tijdens zo’n webinar presenteren wij u de plannen, inclusief beeldmateriaal via het internet. Deelnemers kunnen zich via hun eigen computer aanmelden om de sessie te volgen en de spreker(s) te zien en te horen. Bovendien kunnen deelnemers vragen stellen die wij dan meteen beantwoorden. En mocht u vragen hebben die wij niet direct kunnen beantwoorden, komen we daar na het webinar bij u op terug.

Staat er binnenkort een webinar gepland staan over een project bij u in de buurt? Dan wordt dat vermeld op deze website. Bovendien wordt u door ons geïnformeerd per brief met meer informatie.

Nieuwsbrief

Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief voor een bepaald project (of dat alsnog doet) zullen wij u bovendien via email op de hoogte houden. En u uitnodigen voor een webinar, als dat voor het project waarvoor u zich interesseert van toepassing is.

Ondertussen wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wees verstandig, pas goed op jezelf en op elkaar!

NIEUWSBRIEF

    Laat uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom een project naar keuze.