LC Energy Office
LC Energy Office

LC Energy Friso Huizinga
Friso Huizinga
Projectontwikkelaar

Mijn doel is om de energietransitie in Nederland te versnellen en ik ben ervan overtuigd dat zonne-energie hierin een belangrijke rol speelt! Tijdens mijn studie heb ik in het laboratorium een passie voor zonne-energie ontwikkeld. Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring in de praktijk met de ontwikkeling van zonneparken.

Arno Albers
Projectontwikkelaar

In de westerse wereld heeft vrijwel iedereen in meer of mindere mate geprofiteerd van de industriële revolutie, maar we hebben daarbij een hoop rotzooi gemaakt die we nu kunnen en moeten opruimen. Bij LC Energy dragen wij hieraan bij. Ik kan mijn projectmanagementervaring nergens nuttiger inzetten dan hier.

LC Energy Marius Schaaps
Marius Schaaps
Projectontwikkelaar

Ik heb het gevoel dat ik bijdraag aan een betere toekomst terwijl ik mooie kansen creëer voor 'echte' mensen die ik onderweg leer kennen. Leuker wordt het niet.

Leo Fortey
Development Manager

Als LC Energy zijn we toegewijd aan het leveren van koolstofarme en duurzame energieprojecten die het lokale milieu en de gemeenschappen waar ze onderdak bieden, respecteren. Nu is het tijd om hernieuwbare energie te omarmen, we kunnen het ons niet veroorloven om te wachten!

Martin Ruiter
Business Development

We moeten in Nederland nu écht met de energietransitie aan de gang. Zonne-energie is op dit moment de snelste manier om meters te maken. Dus daar werken we hard aan.

Bram van der Beek
Projectontwikkelaar

Ik wil graag duurzame energie realiseren. Wat mij betreft kan energie alleen duurzaam zijn als het project meer groen brengt dan de uitgangssituatie. Daarnaast vind ik het een uitdaging om achter zoveel mogelijk lokale wensen te komen. Energie kan weer lokaal en duurzaam worden!

LC Energy Gijs van Heemstra
Gijs van Heemstra
Projectontwikkelaar

We staan pas aan de vooravond van grote klimatologische veranderingen. We ondervinden de extremere weertypen aan den lijve en het is wennen. We vinden de verandering niet makkelijk en tegelijkertijd biedt het kansen. Zonneparken samen ontwikkelen, inclusief de landschappelijke inpassing en zo goed als mogelijk gedragen door de omgeving vind ik een prachtige uitdaging om mijn steentje bij te dragen aan de energietransitie en klimaatadaptatie.

LC Energy Georg van den Berg
Georg van den Berg
Projectontwikkelaar

Dit is mijn 10e jaar waarin ik 'schone energie projecten' ontwikkel. In eerste instantie op niet commerciële basis, en voornamelijk in het buitenland. Ik ben blij dat er nu in Nederland ook mogelijkheden zijn ontstaan om PV te implementeren, zodat we eindelijk actie kunnen ondernemen om de koolstofuitstoot in Nederland terug te dringen.

LC Energy Maurice Scheerman
Maurice Scheerman
Projectontwikkelaar

Door daadwerkelijk mee te denken in oplossingen die de carbon footprint kunnen terugbrengen, heb ik nu voor het eerst in mijn carrière het gevoel ook echt iets bij te dragen en iets te doen wat ertoe doet.

LC Energy Melissa Selvi
Melissa Selvi
Legal Counsel

De energietransitie leidt tot nieuwe kansen en uitdagingen. Daar waar energiesystemen schoner, goedkoper en efficiënter worden, wordt wet- en regelgeving steeds complexer en gedetailleerder. Ik zet mijn kennis en ervaring daarom graag in om te zorgen voor voorspelbare projectresultaten in een snel veranderend juridisch landschap.

LC Energy Daan Simmelink
Daan Simmelink
Data- en Beleidsanalist

Met mijn achtergrond in planologie ben ik altijd opzoek naar uitdagingen in het landschap. Een van de grootste uitdagingen hierin is de energietransitie. Bij LC Energy krijg ik de kans om hieraan mee te werken en dit met beide handen aan te pakken!

Qing Sustainable Tanika Scherbinski
Tanika Scherbinski
Energy Consultant

Ik wil klimaatverandering bij de oorzaak aanpakken. Door het ontwikkelen van zonneparken dragen we zichtbaar bij aan de energietransitie en helpen we met het behalen van klimaatdoelstellingen.

LC Energy Marnick van de Zande
Marnick van de Zande
Energy Consultant

Het gaat hard met de klimaatverandering en daarom moeten we ook harder gaan lopen. Daar wil ik met mijn technische achtergrond een invulling aan geven. Bij LC Energy kunnen we daadwerkelijke - op een goede manier - grote stappen zetten om de energietransitie te versnellen.

LC Energy Stan de Groot
Stan de Groot
Energy Consultant

’Momenteel lopen we achter op onze klimaatdoelstellingen. Daarnaast is het huidige beleid ontoereikend om dit te corrigeren. Hoogste tijd om een significante, positieve impact te maken op de energietransitie dus!

Bas Wiltenburg
GIS Programmeur

Het intelligent combineren en analyseren van ruimtelijke informatie biedt veel kansen om onze huidige leefomgeving duurzamer en beter te benutten. Bij LC Energy heb ik de ruimte om deze kansen om te zetten in resultaten, en daar krijg ik een kick van!

NIEUWSBRIEF

    Laat uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom een project naar keuze.
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.