LC Energy Office
LC Energy Office

LC Energy Friso Huizinga
Friso Huizinga
Directeur

Mijn doel is om de energietransitie in Nederland te versnellen en ik ben ervan overtuigd dat zonne-energie hierin een belangrijke rol speelt! Tijdens mijn studie heb ik in het laboratorium een passie voor zonne-energie ontwikkeld. Inmiddels heb ik 5 jaar ervaring in de praktijk met de ontwikkeling van zonneparken.

Arno Albers
Projectontwikkelaar

In de westerse wereld heeft vrijwel iedereen in meer of mindere mate geprofiteerd van de industriële revolutie, maar we hebben daarbij een hoop rotzooi gemaakt die we nu kunnen en moeten opruimen. Bij LC Energy dragen wij hieraan bij. Ik kan mijn projectmanagementervaring nergens nuttiger inzetten dan hier.

LC Energy Marius Schaaps
Marius Schaaps
Projectontwikkelaar

Ik heb het gevoel dat ik bijdraag aan een betere toekomst terwijl ik mooie kansen creëer voor 'echte' mensen die ik onderweg leer kennen. Leuker wordt het niet.

Leo Fortey
Development Manager

Als LC Energy zijn we toegewijd aan het leveren van koolstofarme en duurzame energieprojecten die het lokale milieu en de gemeenschappen waar ze onderdak bieden, respecteren. Nu is het tijd om hernieuwbare energie te omarmen, we kunnen het ons niet veroorloven om te wachten!

Martin Ruiter
Business Development

We moeten in Nederland nu écht met de energietransitie aan de gang. Zonne-energie is op dit moment de snelste manier om meters te maken. Dus daar werken we hard aan.

Bram van der Beek
Projectontwikkelaar

Ik wil graag duurzame energie realiseren. Wat mij betreft kan energie alleen duurzaam zijn als het project meer groen brengt dan de uitgangssituatie. Daarnaast vind ik het een uitdaging om achter zoveel mogelijk lokale wensen te komen. Energie kan weer lokaal en duurzaam worden!

LC Energy Gijs van Heemstra
Gijs van Heemstra
Projectontwikkelaar

We staan pas aan de vooravond van grote klimatologische veranderingen. We ondervinden de extremere weertypen aan den lijve en het is wennen. We vinden de verandering niet makkelijk en tegelijkertijd biedt het kansen. Zonneparken samen ontwikkelen, inclusief de landschappelijke inpassing en zo goed als mogelijk gedragen door de omgeving vind ik een prachtige uitdaging om mijn steentje bij te dragen aan de energietransitie en klimaatadaptatie.

LC Energy Georg van den Berg
Georg van den Berg
Projectontwikkelaar

Dit is mijn 10e jaar waarin ik 'schone energie projecten' ontwikkel. In eerste instantie op niet commerciële basis, en voornamelijk in het buitenland. Ik ben blij dat er nu in Nederland ook mogelijkheden zijn ontstaan om PV te implementeren, zodat we eindelijk actie kunnen ondernemen om de koolstofuitstoot in Nederland terug te dringen.

Oscar Keet
Projectontwikkelaar

Mijn passie voor duurzame energie is ontstaan gedurende mijn studie. Inmiddels heb ik mijn hele werkzame leven gewerkt aan en met duurzame energie. Het ís gewoon mogelijk om onze manier van leven te handhaven, zonder de nadelige gevolgen hiervan naar toekomstige generaties door te schuiven. Dat drijft mij iedere dag in mijn -bescheiden- rol in de energietransitie.

Ronald 't Jong
Projectontwikkelaar

Ik geloof dat we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. We kunnen niet meer wachten, de wereld waarschuwt ons telkens weer. Bij LC Energy heb ik de mogelijkheid het tij te keren; zon op land geeft veilige groene energie die bijdraagt aan een positieve klimaatverandering. Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen ook van deze aarde kunnen blijven genieten.

Carlein Maka
Projectontwikkelaar

Ik heb altijd Nederland een stukje mooier willen maken. Mooi is duurzaam en in lijn met hoe ik de wereld achter wil laten voor mijn kinderen (en hopelijk later ook kleinkinderen!). Voor mij valt werken aan de energietransitie met zonnevelden en batterijen daar onder. Mijn persoonlijke zoektocht: hoe kunnen we bij de aanleg ook de biodiversiteit verbeteren? In de omschakeling naar een andere, duurzame, energievoorziening wil ik zoveel mogelijk ruimte maken om Nederland mooier te maken, in alle betekenissen van het woord.

LC Energy Daan Simmelink
Daan Simmelink
Data- en Beleidsanalist

Met mijn achtergrond in planologie ben ik altijd op zoek naar uitdagingen in het landschap. Een van de grootste uitdagingen hierin is de energietransitie. Bij LC Energy krijg ik de kans om hieraan mee te werken en dit met beide handen aan te pakken!

Gerrit de Hoop
Projectontwikkelaar

Fossiele brandstoffen zijn eindig, de energie van de zon niet. Grondeigenaren vinden bij mij een luisterend oor in de transitie van voedselproducent naar energieproducent: zonne-energie als nieuw ‘gewas’.

LC Energy Marnick van de Zande
Marnick van de Zande
Energy Consultant

Het gaat hard met de klimaatverandering en daarom moeten we ook harder gaan lopen. Daar wil ik met mijn technische achtergrond een invulling aan geven. Bij LC Energy kunnen we daadwerkelijke - op een goede manier - grote stappen zetten om de energietransitie te versnellen.

Geert van Vianen
Projectontwikkelaar

Ik werk elke dag met plezier aan de energietransitie. Zonne-energie speelt daarin een belangrijke rol. Door samen met de lokale gemeenschap innovatieve zonneparken te ontwikkelen draag ik bij aan een schone en groene toekomst.

NIEUWSBRIEF

    Laat uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom een project naar keuze.