Donderdag 14 juli

Inloopavond Zonneveld Amerongerwetering.

De gemeenteraad heeft op 23 december 2021 besloten dat twee initiatiefnemers hun plan voor realisatie van een zonneveld verder mogen uitwerken. Als onderdeel van het participatieproces organiseerde ontwikkelaar LC Energy op 12 mei een inloopavond voor direct omwonenden. Op donderdag 14 juli is er een tweede inloopavond voor iedereen die interesse heeft. Wilt u ook als inwoner van de gemeente Utrechtse Heuvelrug meer weten over het initiatief om ter hoogte van de Amerongerwetering 26  – in de velden achter de bebouwing – een zonneveld te ontwikkelen? Dan bent van harte welkom.

Datum:           Donderdag 14 juli 2022

Locatie:           Jhr. Burg. H. van den Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen www.napoleonschuur.nl

Tijdstip:          Tussen 19:00 en 21.00 uur

Tijdens deze inloopavond bespreken de mensen van LC Energy graag met u het initiatief en beantwoorden zij uw vragen of reageren op uw zorgen. Uiteraard zijn ook uw suggesties voor verbetering van de plannen welkom. Bovendien zullen zij u die avond informeren over de mogelijkheden voor financiële participatie.

Naast medewerkers van LC Energy zullen een landschapsdeskundige en een medewerker van de gemeente aanwezig zijn om persoonlijk met u in gesprek te gaan. Mocht u al eerder vragen hebben, stuurt u dan een email naar gijs@LCenergy.nl. Indien u vragen aan de gemeente heeft kunt u contact opnemen met Inge Eising inge.eising@heuvelrug.nl.

Nadere informatie vindt u overigens steeds ge-update op:

https://www.lcenergy.nl/projecten/zonneveld-amerongerwetering-utrechtse-heuvelrug/

NIEUWSBRIEF

    Laat uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom een project naar keuze.