Zonnepark Agger

Gemeente Woensdrecht wil in 2035 energieneutraal zijn. Naast energiebesparing en zon op dak wordt er ruimte geboden aan 50 hectare zonneparken. Zonnepark Agger is 1 van de 5 geselecteerd projecten die worden uitgenodigd om verder te ontwerpen.

Het plangebied ligt ten oosten van de Agger, een ecologische verbindingszone, en ligt ten westen van Woensdrecht. Doordat het zonnepark naast een ecologische verbindingszone ligt, zijn er goede kansen om de natuurwaarden te verbeteren. LC Energy is van plan om transparante zonnepanelen te gebruiken, hierdoor krijgen de planten onder en tussen de panelen meer licht. Door overleg met natuurorganisaties willen we komen tot een sterke verbetering van de natuurkwaliteit.

Samenwerken in tijden van Corona

Bij het ontwerpen van het park werken we graag samen met u als omwoner. Uw suggesties en kennis helpen ons om de juiste ontwerpkeuzes te maken. Tijdens deze Corona-periode organiseren we dit iets anders dan normaal. We doen dit op 3 verschillende manieren:

1. Wij houden u op de hoogte

Op deze website houden we alle ontwikkelingen bij. Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief brengen we u ook regelmatig op de hoogte. Als u meer wilt weten dan kunt u ons bellen of mailen en we willen graag creatief zijn om toch te zorgen dat u de juiste informatie krijgt.

2. Interactief informatiepakket

Speciaal voor mensen die in de buurt van het zonnepark wonen ontwikkelen we een informatiepakket: een heldere uitleg van onze plannen. Ook kunt u uw kennis en suggesties in beeld of woorden aan ons doorgeven. U kunt dit terugsturen via een mail of met de bijgesloten antwoordenveloppe. Als u dit informatiepakket ook wilt ontvangen dan kunt u dit doorgeven via de telefoon of door een mail te sturen naar bram@lcenergy.nl

3. (beeld)Bellen

Op uw verzoek maken we ook graag een afspraak om te (beeld)bellen. Tijdens dit gesprek kunnen we u meer informatie geven over de plannen, we kunnen ingaan op de gevolgen op uw woonsituatie en uw vragen beantwoorden. U kunt hiervoor een afspraak maken via 06-12271291, of via bram@lcenergy.nl.

Downloads
Samenvatting project: Samenvatting zonnepark Agger

projectfase

  • Ontwerp
  • Vergunning
  • Voorbereiding
  • Bouw
  • In gebruik