Partners in de transitie

LC Energy is ontstaan uit de consultancydiensten van QING Sustainable en een ambitie om de duurzame energiemarkt te innoveren. Een eerste vruchtbare zonne-energieproject wekte de aandacht van een andere duurzame energiegigant, Low Carbon. Low Carbon is aangehaakt en brengt verdere expertise en financiering in. LC Energy heeft sindsdien een vlucht genomen met een duidelijke missie om vorm te geven aan duurzame energie.

QING

Om de energietransitie vooruit te brengen levert QING producten en consultancy aan grote industriële gebruikers. Met brede kennis in de transportatie, productie, opslag en conversie van energie overziet QING volledige duurzame-energietrajecten. Van de beoordeling van uitvoerbaarheid tot het monitoren na implementatie.

Lees meer

Low Carbon

Vanuit een ambitie om de hele wereld naar nul CO2 uitstoot te bewegen, stort Low Carbon zich wereldwijd op de ontwikkeling van duurzame energie. Dat doet Low Carbon met uitgebreide expertise in projectfinanciering, beleid, ontwikkeling op schaal, en lifecycle asset management.

Lees meer

Andere partners

Voor verschillende aspecten van de projectontwikkeling leveren gerenommeerde en ervaren partijen diensten aan LC Energy. Met een groot ecosysteem van energiepartijen garandeert LC Energy zo expertise en kwaliteit.